Prosjekter er først og fremst praksis, selv om selvsagt også teori er viktig for forståelse. I boken Prosjektveilederen har vi trukket fram noen eksempler fra praksis. I tillegg til noen smakebiter her, er vi veldig interessert å høre om erfaringer som dere har gjort dere, slik at vi kan lære.

Disse eksemplene på erfaringer fra prosjekter – enten det er helhetlige eller konkrete situasjonserfaringer – vil vi gjerne også dele med alle på denne siden. Send derfor inn til oss, enten det er korte konkrete, eksempler på situasjoner som dere har opplevd i prosjekter, lengre beskrivelser og erfaringer, eller andre momenter fra praksis dere kan være interessert i å dele med oss.

Sydney Opera House er innen prosjektlitteraturen et klassisk eksempel som belyser utfordringer knyttet til å vurdere prosjektsuksess. Dette er et kort eksempel fra boken.

Eksempel Sydney Opera House

Har du eksempler så nøl ikke med å formidle det til oss. Så skal vi presentere det her, slik at vi sammen kan bygge opp en base med eksempler som vi kan bruke til å forstå fenomener ved prosjektledelse enda bedre.