Prosjektveilederen selger godt

Da er 2018 godt i gang. Og for et prosjektår det kommer til å bli!

Boken «Prosjektveilederen» har vært ute på markedet i under to måneder da vi fikk melding fra forlaget om at første opplag allerede var utsolgt!

Det var en svært god start på nyåret, og sammen med flere avtalte kursoppdrag til virksomheter innen privat og offentlig virksomhet knyttet til «Prosjektveilederen», er det inspirerende.

 

Vi synes naturligvis at det er hyggelig med en slik respons, og det kan indikere at «Prosjektveilederen» når fram til prosjektledere i praksis, som trenger en veileder til å manøvrere sitt prosjekt med. Det er jo også intensjonen med boken. Den skal være til konkret hjelp til gjennomføring av prosjekter slik at de bidrar til å skape verdi. Uten at vi i boken kommer med fastsatte oppskrifter til prosjekter ut fra en «one size fits all»-innretning.

 

Det er også hyggelig å få tilbakemeldinger på at den er tatt inn på pensum ved flere universiteter og høgskoler. Det uttrykker at «Prosjektveilederen» er egnet for studenter som skal få kompetanse innen prosjektledelse.

 

Vi hører gjerne fra deg om det er forslag, innspill, spørsmål, forespørsler om kurs-/foredragsoppdrag, eller annet. Trykk bare her og send inn, så skal vi respondere på det.